L'Ajuntament de Sant Feliu de Codines i Pallassos Sense Fronteres realitzen una acció benèfica a favor del camp de refugiats de Xatila (Líban)

10/09/19

Dissabte passat l'Ajuntament Sant Feliu de Codines va organitzar un sopar popular destinat a recaptar fons per ajudar a les refugiades i refugiats palestins del camp de Xatila situat al Líban.

La situació d'aquests camps després de l'inici de la guerra de Síria cada cop és més complicada. Des de llavors la població que viu en poca cosa més d'un kilòmetre quadrat ja és de quasi 25.000 persones i tenen tot tipus de mancances. Amb aquesta donació (i un altra feta recentment pel Circ Cric) ajudem a aquest camp de refugiats amb analgèsics bàsics, cadires de rodes i crosses. Des de Pallassos Sense Fronteres no acostumem a fer donacions materials, però mitjançant els nostres contactes permanents a Xatila canalitzem aquests ajuts amb un cost mínim

 

Foto desde Xatila

 

Durant l'expedició a Líban (del 4 al 21 de setembre 2019) hem realitzat l'entrega del donatiu a Yehya, cooperant del camp de refugiats palestins de Xatila (Beirut).